Hyperloop TU Delft


Aanmelden Registreer je voor toegang tot de workshops

De masterclass is gepland op 14 november 2019. Aanmelden voor de masterclass? Mail dan naar scholierenlab@tudelft.nl met het onderwerp: aanmelden masterclass hyperloop. Graag hier ook jullie namen, onderwerp, email en één mobielnummer vermelden, dan nemen wij contact met jullie op.


Hyperloop masterclass

Inhoud masterclass

De hyperloop, wellicht wel dé transportwijze van de toekomst. De technologie staat nog in de kinderschoenen, maar wereldwijd wordt er wel massaal onderzoek naar gedaan. Jaarlijks organiseert SpaceX de Hyperloop Pod competitie, waar teams van verschillende universiteiten het tegen elkaar opnemen. Elk jaar doet ook het team van de TU Delft mee: Delft Hyperloop.

Delft Hyperloop biedt jou de kans meer te weten te komen over deze technologie! Tijdens deze masterclass leer je over de hyperloop(s) van dit team en krijg je een rondleiding door de werkplaats. Natuurlijk is er volop ruimte om al je vragen te stellen!

Voor wie?

Doe jij een profielwerkstuk over de hyperloop, de toekomst van transport of iets dergelijks? Dan is deze masterclass iets voor jou.

Duur

De workshop neemt ongeveer een middag in beslag. Van 13:30 tot 16:30

Meer workshops

Misschien vind je één van de volgende workshops ook interessant?