Lennard Duynkerke

Lennard Duynkerke

Hoi! Ik ben Lennard, ik ben 19 jaar oud en vanaf vorig jaar aangesloten bij het PWS-team. Ik kom uit Yerseke, een mooi dorpje in Zeeland en ik zit nu in het tweede jaar van mijn bachelor Technische Natuurkunde. Op de middelbare school hadden de bèta vakken, natuurkunde, scheikunde, biologie en wiskunde B altijd al mijn interesse, maar natuurkunde en wiskunde vond ik toch wel het leukst. Daarom was de keuze snel gemaakt en ben ik Technische Natuurkunde gaan studeren omdat de natuurkunde en wiskunde hier constant naar voren komt. Mijn favoriete onderwerp is elektriciteit & magnetisme, maar ook de klassieke mechanica of juist kwantummechanica vind ik erg interessant. Ook met alle andere natuurkundige onderwerpen help ik graag! Als jullie jezelf inschrijven voor de workshop supergeleiding zullen jullie mij tegenkomen en anders zul je mij zien op het forum waar ik jullie graag help met het beantwoorden van al jullie vragen die over natuurkunde gaan, zodat jullie het beste uit het PWS kunnen halen!

Hoi! Ik ben Lennard, ik ben 19 jaar oud en vanaf vorig jaar aangesloten bij het PWS-team. Ik kom uit Yerseke, een mooi dorpje in Zeeland en ik zit nu in het tweede jaar van mijn bachelor Technische Natuurkunde.

Op de middelbare school hadden de bèta vakken, natuurkunde, scheikunde, biologie en wiskunde B altijd al mijn interesse, maar natuurkunde en wiskunde vond ik toch wel het leukst. Daarom was de keuze snel gemaakt en ben ik Technische Natuurkunde gaan studeren omdat de natuurkunde en wiskunde hier constant naar voren komt. Mijn favoriete onderwerp is elektriciteit & magnetisme, maar ook de klassieke mechanica of juist kwantummechanica vind ik erg interessant. Ook met alle andere natuurkundige onderwerpen help ik graag!

Als jullie jezelf inschrijven voor de workshop supergeleiding zullen jullie mij tegenkomen en anders zul je mij zien op het forum waar ik jullie graag help met het beantwoorden van al jullie vragen die over natuurkunde gaan, zodat jullie het beste uit het PWS kunnen halen!