Max Pelsma

Max Pelsma

Hoi, Mijn naam is Max, 22 jaar oud en ik woon in Delft. Sinds 2020 volg ik de bachelor Civiele Techniek aan de Tu Delft. Daarvoor heb ik in Bussum op het Willem de Zwijger College gezeten waar ik met veel plezier mijn Vwo-diploma heb gehaald. Het waren altijd al de Bètavakken die me goed lagen en mij interesseerde. Dit is ook de reden dat Delft mij altijd al heeft aangesproken. Vanaf jongs af aan vond ik het altijd leuk om constructies te bewonderen. Nu ik in Delft zit en deze bouwwerken bewonder, zie ik niet alleen iets moois maar snap ik ook de techniek erachter! In mijn studie leer ik van alles over waterbouw, wegenbouw en het construeren van gebouwen zelf. Ik vind het een geweldige studie omdat het erg breed is en heel erg meegaat met de innovatieve wereld waar we nu in leven. Voor al jullie vragen over de civiele wereld kunnen jullie bij mij terecht. Ik kijk er naar uit jullie vragen te beantwoorden!

Hoi, Mijn naam is Max, 22 jaar oud en ik woon in Delft. Sinds 2020 volg ik de bachelor Civiele Techniek aan de Tu Delft. Daarvoor heb ik in Bussum op het Willem de Zwijger College gezeten waar ik met veel plezier mijn Vwo-diploma heb gehaald. Het waren altijd al de Bètavakken die me goed lagen en mij interesseerde. Dit is ook de reden dat Delft mij altijd al heeft aangesproken. Vanaf jongs af aan vond ik het altijd leuk om constructies te bewonderen. Nu ik in Delft zit en deze bouwwerken bewonder, zie ik niet alleen iets moois maar snap ik ook de techniek erachter! In mijn studie leer ik van alles over waterbouw, wegenbouw en het construeren van gebouwen zelf. Ik vind het een geweldige studie omdat het erg breed is en heel erg meegaat met de innovatieve wereld waar we nu in leven.
Voor al jullie vragen over de civiele wereld kunnen jullie bij mij terecht. Ik kijk er naar uit jullie vragen te beantwoorden!