Tadjiro Velzel

Tadjiro Velzel Elektrotechniek

Hey! Mijn naam is Tadjiro Velzel en ik ben tweedejaars student electrical engineering. Ik ben 21 jaar oud en kom uit Arnhem. Daar ben in naar het stedelijk gymnasium Arnhem gegaan totdat ik daar op mijn zestiende afstudeerde. Daarna verhuisde ik naar New York om daar performing arts te studeren. Na twee jaar besloot ik dat ik graag een studie wilde doen die mij op academisch vlak uitdaagt, dus besloot ik om electrical engineering te studeren aan de TU Delft. Ik koos electrical engineering omdat de studie goed aansloot bij het bouwen van muziekinstrumenten en studio equipment. Mijn specialisatie is dan ook electroacoustic design en amplifier design. Ik steek enorm veel tijd in programmeren. Informatica wordt ook een steeds populairder en belangrijker onderwerp in de maatschappij. Ik vind het enorm leuk om bezig te zijn met computer science en bouw websites en applicaties zoals een automatisch inventarissysteem. Ik help jullie dus graag met vragen over elektronica en informatica en de wiskunde die hierbij meekomt. ¬†Daarnaast begeleid ik de robotica workshop (samen met Cian) en de zonnecel workshop waar jullie je een paar keer per jaar voor kunnen inschrijven.  

Hey! Mijn naam is Tadjiro Velzel en ik ben tweedejaars student electrical engineering.

Ik ben 21 jaar oud en kom uit Arnhem. Daar ben in naar het stedelijk gymnasium Arnhem gegaan totdat ik daar op mijn zestiende afstudeerde. Daarna verhuisde ik naar New York om daar performing arts te studeren. Na twee jaar besloot ik dat ik graag een studie wilde doen die mij op academisch vlak uitdaagt, dus besloot ik om electrical engineering te studeren aan de TU Delft.

Ik koos electrical engineering omdat de studie goed aansloot bij het bouwen van muziekinstrumenten en studio equipment. Mijn specialisatie is dan ook electroacoustic design en amplifier design.

Ik steek enorm veel tijd in programmeren. Informatica wordt ook een steeds populairder en belangrijker onderwerp in de maatschappij. Ik vind het enorm leuk om bezig te zijn met computer science en bouw websites en applicaties zoals een automatisch inventarissysteem. Ik help jullie dus graag met vragen over elektronica en informatica en de wiskunde die hierbij meekomt.  Daarnaast begeleid ik de robotica workshop (samen met Cian) en de zonnecel workshop waar jullie je een paar keer per jaar voor kunnen inschrijven.