Yared Pijman

Yared Pijman

Hoi! Ik ben Yared, 23 jaar oud en ik woon in Delft. Twee jaar geleden heb ik de bachelor Life Science & Technology (LST) afgerond en sindsdien volg ik de master LST. Voordat ik naar Delft kwam heb ik in Alkmaar op het Willem Blaeu gezeten. Hier werd mijn interesse vooral getrokken door de (genetische) biologie en de technische kant van scheikunde, gecombineerd met wiskunde en natuurkunde. Kortom; een combinatie die perfect aan bod komt bij LST! In mijn studie leer ik alles van atoom tot eiwit, van een enkel microorganisme tot gigantische mixculturen en van celdeling tot genetisch modificeren. Binnen het PWS team zal ik de workshops Brandstofcel, Antibiotica, Zonnebrand en binnenkort ook Bioluminescentie begeleiden. Daarnaast kunnen jullie bij mij terecht voor al jullie vragen over biologie en scheikunde. Tot op het forum of bij een workshop!

Hoi! Ik ben Yared, 23 jaar oud en ik woon in Delft. Twee jaar geleden heb ik de bachelor Life Science & Technology (LST) afgerond en sindsdien volg ik de master LST. Voordat ik naar Delft kwam heb ik in Alkmaar op het Willem Blaeu gezeten. Hier werd mijn interesse vooral getrokken door de (genetische) biologie en de technische kant van scheikunde, gecombineerd met wiskunde en natuurkunde. Kortom; een combinatie die perfect aan bod komt bij LST!
In mijn studie leer ik alles van atoom tot eiwit, van een enkel microorganisme tot gigantische mixculturen en van celdeling tot genetisch modificeren.
Binnen het PWS team zal ik de workshops Brandstofcel, Antibiotica, Zonnebrand en binnenkort ook Bioluminescentie begeleiden. Daarnaast kunnen jullie bij mij terecht voor al jullie vragen over biologie en scheikunde. Tot op het forum of bij een workshop!