Schrijf jezelf in via de knop ‘Aanmelden’. Zie je deze knop niet? Er zijn dan geen workshops ingepland. Bij genoeg interesse plannen we een nieuwe datum!

Aanmelden Registreer je voor toegang tot de workshops

Workshop Bruggen

Geïnteresseerd in deze workshop? Via de button links op deze pagina kun je je aanmelden. Is er nog geen datum gepland, vul dan het interesseformulier in. Wij mailen je dan zodra de datum bekend is of om met jou een datum af te spreken. Nog geen account op het forum? In dat geval verschijnt er een knop om je eerst te registreren.

Inhoud Workshop

Op een leuke en afwisselende manier maak je kennis met het maken en doorrekenen van een brug. Na een korte introductie behandelen we een stuk theorie om vervolgens zelf in korte tijd een eigen brug te maken en te testen. Tijdens het maken van de brug heb je de gelegenheid om vragen te stellen over jouw eigen profielwerkstuk.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor 5 en 6 VWO’ers die bezig zijn met hun profielwerkstuk of praktische opdracht over de constructie van een gebouw of brug.

Duur

De workshop neemt een dagdeel in beslag; meestal plannen we een middag van 13h30-16h30.

Meer informatie

Een uitgebreidere beschrijving van de workshop vind je in onderstaand document. Hierin staat ook hoe je je het beste kunt voorbereiden:

Extra informatie – bruggenworkshop

Inschrijven

Wanneer er een datum gepland is, zal er aan de linkerzijde van deze pagina een button te zien zijn waarmee je je kunt aanmelden voor de workshop. Als er geen datum gepland is, klik dan op de button ‘Interessant’. Dan houden we je op de hoogte! Als je vragen hebt over de workshop of over dit onderwerp in het algemeen, verwijzen we je graag naar ons forum!

Impressie

Meer workshops

Misschien vind je één van de volgende workshops ook interessant?