Schrijf jezelf in via de knop ‘Aanmelden’. Zie je deze knop niet? Er zijn dan geen workshops ingepland. Bij genoeg interesse plannen we een nieuwe datum!

Aanmelden Registreer je voor toegang tot de workshops

Workshop Zonnebrand

Geïnteresseerd in deze workshop? Via de button links op deze pagina kun je je aanmelden. Is er nog geen datum gepland, vul dan het interesseformulier in. Wij mailen je dan zodra de datum bekend is of om met jou een datum af te spreken. Nog geen account op het forum? In dat geval verschijnt er een knop om je eerst te registreren.

Inhoud Workshop

Hoe beschermd zonnebrand je huid? Is het ene merk zonnebrand beter dan de ander en hoe onderzoek je dat? Deze twee vragen worden behandeld tijdens een interactieve workshop, die zowel fysiek als online gegeven kan worden. Na een stukje verdiepende theorie zullen we samen data van verschillende merken en sterktes zonnebrand proberen te interpreteren.

Voor wie?

Maak jij een profielwerkstuk dat te maken heeft met zonnebrand? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Doordat we verschillende soorten, merken en sterktes analyseren kunnen deze uiteindelijk met elkaar vergeleken worden. Je zou dit eventueel ook als experiment bij je profielwerkstuk kunnen gebruiken.

Duur

De workshop duurt ongeveer 3 uur.

Inschrijven

Wanneer er een datum gepland is, zal er aan de linkerzijde van deze pagina een button te zien zijn waarmee je je kunt aanmelden voor de workshop. Als er geen datum gepland is, klik dan op de button ‘Interessant’. Dan houden we je op de hoogte! Als je vragen hebt over de workshop of over dit onderwerp in het algemeen, verwijzen we je graag naar ons forum!

|

Alternatieve Workshop Zonnebrand

Maak jij voor je profielwerkstuk je eigen zonnebrand of wil je graag zelf een experiment uitvoeren om verschillende soorten zonnebrand met elkaar te vergelijken? Als je een spectrofotometer tot je beschikking hebt, ben je op het juiste adres! Geef je op voor de zonnebrand workshop, dan kunnen we samen een experiment en proefvoorschrift opstellen!

Je voert het experiment dan wel thuis of op school uit.

DUUR

De workshop duurt ongeveer 2 uur.

INSCHRIJVEN

Geïnteresseerd in de alternatieve workshop? Schrijf je dan in voor en PWS-middag bij Lisa!

Meer workshops

Misschien vind je één van de volgende workshops ook interessant?