Registreer je voor toegang tot de workshops

De workshops voor oktober en november 2019 zijn vol, in het voorjaar van 2020 wordt deze workshop opnieuw gegeven. Interesse tonen voor de workshop? Mail dan naar scholierenlab@tudelft.nl met het onderwerp: interesse zonnebrand workshop. Graag hier ook jullie namen, onderwerp, email en één mobielnummer vermelden, dan nemen wij contact met jullie op.

Workshop Zonnebrand

Geïnteresseerd in deze workshop? Via de button links op deze pagina kun je je aanmelden. Is er nog geen datum gepland, vul dan het interesseformulier in. Wij mailen je dan zodra de datum bekend is of om met jou een datum af te spreken. Nog geen account op het forum? In dat geval verschijnt er een knop om je eerst te registreren.

Inhoud Workshop

Tijdens de workshop gaan wij het absorptiespectrum van verschillende soorten, merken en sterktes zonnebrand meten. Hierdoor kun je achterhalen hoe goed de zonnebrand UV-straling absorbeert. We beginnen met een uitleg over theorie die bij UV-absorptie hoort. Hierna zullen we verschillende verdunningen van zonnebrand maken, waarvan vervolgens het absorptiespectrum zal worden gemeten. De resultaten kun je uiteindelijk thuis in je PWS verwerken.

Je kunt aangeven welke soort zonnebrand je wilt testen, want wij testen ongeveer vier soorten tijdens de workshop. Er is echter geen garantie want er komen meerdere groepjes op een dag die wellicht andere soorten willen testen.

Voor wie?

Maak jij een profielwerkstuk dat te maken heeft met zonnebrand? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Doordat we verschillende soorten, merken en sterktes analyseren kunnen deze uiteindelijk met elkaar vergeleken worden.

Duur

De workshop duurt een dag, meestal zullen we om 9h30 beginnen en rond 15h00 klaar zijn.

Inschrijven

Wanneer er een datum gepland is, zal er aan de linkerzijde van deze pagina een button te zien zijn waarmee je je kunt aanmelden voor de workshop. Als er geen datum gepland is, klik dan op de button ‘Interessant’. Dan houden we je op de hoogte! Als je vragen hebt over de workshop of over dit onderwerp in het algemeen, verwijzen we je graag naar ons forum!

Meer workshops

Misschien vind je één van de volgende workshops ook interessant?