Deze workshop wordt gegeven op afspraak. Geef je interesse op via de knop hieronder! Dan plannen we een workshop in, en laten we je weten wanneer deze plaatsvindt. 

Aanmelden Registreer je voor toegang tot de workshops

Workshop 3D-printen

Inhoud Workshop

We beginnen met een algemene presentatie over 3D-print methodes om vervolgens dieper in te gaan op de meest gebruikte 3D-printer. We zullen je een stoomcursus geven over hoe je de 3D-printer bedient en leren je waar je rekening mee moet houden tijdens het ontwerpen van een 3D-model. Het maken van een goed 3D-model is namelijk erg belangrijk. Het tweede deel van de cursus zal dan ook een interactieve sessie zijn waar jij je eigen model maakt in TinkerCad.

Voor wie?

Wil jij graag onderzoek doen naar 3D-printen of wil je leren hoe je een 3D-model ontwerpt in de computer? Dan is de 3D-print workshop misschien wel wat voor jou!

Duur

De workshop duurt één dagdeel (ongeveer 4 uur).

Inschrijven

Wanneer er een datum gepland is, zal er aan de linkerzijde van deze pagina een button te zien zijn waarmee je je kunt aanmelden voor de workshop. Als er geen datum gepland is, klik dan op de button ‘Interessant’. Dan houden we je op de hoogte! Als je vragen hebt over de workshop of over dit onderwerp in het algemeen, verwijzen we je graag naar ons forum.

Meer workshops

Misschien vind je één van de volgende workshops ook interessant?