PWS middag

Heb jij vragen over het profielwerkstuk en wil jij daarover graag sparren met een student? Of wil je een proefje komen doen in Delft? Meld je dan aan voor de PWS middag van PWS TU Delft! Wekelijks is er de mogelijkheid om persoonlijk je vragen stellen aan studenten van PWS TU Delft. Let er op dat je je aanmeldt bij de student met de expertise die past bij jouw PWS-onderwerp. Kijk hiervoor in de agenda hieronder.

Ook is het mogelijk om op aanvraag één van onderstaande proefjes uit te voeren of om onder begeleiding gebruik te maken van de apparatuur in de werkplaats.

Beschikbare proefjes
Kwalitatief aardbevingslab Betonlab
Brandstofcel Supergeleiding
Zonnecellen (binnenkort)

Agenda

In de agenda hieronder kun je zien op welke middag je onderwerp wordt behandeld. Je kunt zien, afhankelijk van je onderwerp, op welke middag je kunt langskomen.

Onderwerpen per middag
donderdag 16 mei Werktuigen, Natuurkunde, Robotica, Scheikunde, Biologie, Bruggen, Waterwerken, Aardbevingen, Aerodynamica, Luchtvaart, Ruimtevaart Midas, Ismene, Stijn & Storm
dinsdag 21 mei Natuurkunde, Supergeleiding Thom
donderdag 6 jun Natuurkunde, Supergeleiding, Werktuigen, Natuurkunde, Robotica Thom & Midas
donderdag 13 jun Scheikunde, Biologie, Bruggen, Waterwerken, Aardbevingen, Informatica, Wiskunde, Robotica Ismene, Stijn & Jip
donderdag 20 jun Informatica, Wiskunde, Robotica, Aerodynamica, Luchtvaart, Ruimtevaart Jip & Storm

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor een PWS middag door te mailen naar scholierenlab@tudelft.nl. Geef in het onderwerp pws middag aan en daarnaast in de mail: de datum, aantal leerlingen, onderwerp, telefoonnummer en een link naar je topic. Kijk in het bovenstaande schema wanneer je expert aanwezig is. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk drie dagen voor de pws middag waar je langs wil komen. De inschrijving is pas definitief als je van ons een bevestiging hebt gekregen.