PWS middag

Heb jij vragen over het profielwerkstuk en wil jij daarover graag sparren met een student? Of wil je een proefje komen doen in Delft? Meld je dan aan voor de PWS middag van PWS TU Delft! Wekelijks is er de mogelijkheid om persoonlijk je vragen stellen aan studenten van PWS TU Delft. Let er op dat je je aanmeldt bij de student met de expertise die past bij jouw PWS-onderwerp. Kijk hiervoor in de agenda hieronder.

Ook is het mogelijk om op aanvraag één van onderstaande proefjes uit te voeren of om onder begeleiding gebruik te maken van de apparatuur in de werkplaats.

Beschikbare proefjes
Kwalitatief aardbevingslab Betonlab
Brandstofcel Supergeleiding
Zonnecel Vleugelprofielen

Agenda

I.v.m. corona-maatregelen vinden PWS-middagen tot nader order plaats via skype/whatsapp videobellen ipv op de campus van de TU Delft. Je kunt je dus gewoon aanmelden bij een van de onderstaande experts, dan maken we een belafspraak.

In de agenda hieronder kun je zien welke experts beschikbaar zijn per onderwerp.

Onderwerpen per expert
Aerodynamica, Luchtvaart, Ruimtevaart Storm
Informatica, Wiskunde, Robotica, Zonnecel Jip
Bruggen, Waterwerken, Aardbevingen Stijn
Werktuigen, Natuurkunde, Robotica Midas
Natuurkunde, Supergeleiding Coco
Scheikunde, Biologie, Brandstofcel Ismene

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor een PWS middag door te mailen naar scholierenlab@tudelft.nl. Geef in het onderwerp pws middag aan en daarnaast in de mail: expert, aantal leerlingen, onderwerp, telefoonnummer en een link naar je topic. Wij zoeken dan contact met jullie op om een belafspraak te maken.