Aanmelden Registreer je voor toegang tot de workshops

Aanmelden voor de workshop? Mail dan naar scholierenlab@tudelft.nl met het onderwerp: aanmelden vleugelprofielen workshop. Graag hier ook jullie namen, pws onderwerp en telefoonnummer vermelden. Data zijn 18 oktober 2019 en 1 november 2019


Workshop Vleugelprofielen

Geïnteresseerd in deze workshop? Via de button links op deze pagina kun je je aanmelden. Is er nog geen datum gepland, vul dan het interesseformulier in. Wij mailen je dan zodra de datum bekend is of om met jou een datum af te spreken. Nog geen account op het forum? In dat geval verschijnt er een knop om je eerst te registreren.

Inhoud Workshop

De vleugelprofielenworkshop geeft je inzicht in hoe een windtunnel experiment wordt uitgevoerd door wetenschappers en studenten. Tijdens de workshop worden de aerodynamische eigenschappen van een vliegtuigvleugel onderzocht. Je gaat bovendien zelf metingen verrichten en de behaalde resultaten analyseren. Onder het kopje meer informatie zie je de precieze invulling van de workshop.

Voor wie?

Heb jij een profielwerkstuk gekozen dat te maken heeft met aerodynamica? Dan is deze workshop geschikt voor jou. De workshop geeft je een goede uitleg over de aerodynamica van een typisch vleugelprofiel en je gaat zelf metingen verrichten. Ook is er ruimschoots gelegenheid om technische vragen te stellen aan de student Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek die de workshop geeft.

Duur

De workshop duurt zo’n 2 uur. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, zal er een ochtend- en middagsessie gepland worden.

Meer informatie

Een uitgebreidere beschrijving van de workshop vind je in onderstaand document:
Meer informatie

Aanmelden

Wanneer er een datum gepland is, zal er aan de linkerzijde van deze pagina een button te zien zijn waarmee je je kunt aanmelden voor de workshop. Als er geen datum gepland is, klik dan op de button ‘Interessant’. Dan houden we je op de hoogte! Als je vragen hebt over de workshop of over vliegtuigen/vleugelprofielen in het algemeen, verwijzen we je graag naar ons forum!

Meer workshops

Misschien vind je één van de volgende workshops ook interessant?