Schrijf jezelf in via de knop ‘Aanmelden’. Zie je deze knop niet? Er zijn dan geen workshops ingepland. Bij genoeg interesse plannen we een nieuwe datum!

Aanmelden Registreer je voor toegang tot de workshops

Workshop Brandstofcel

Waterstof is een “hot topic” in de energietransitie. Hoe wordt het gemaakt? Waar en hoe kan het gebruikt worden? Wat is het verschil tussen groene-, grijze- en blauwe-waterstof? De antwoorden op onder andere deze vragen zullen duidelijk worden tijdens onze waterstof workshop! Je leert hier niet alleen veel over waterstof, maar je mag ook nog eens zelf aan de slag met onze waterstofopstelling. Onze waterstofopstelling bevat een elektrolysecel en een PEM-brandstofcel, waar je zelf aan mag gaan rekenen om de efficiëntie te bepalen. Gaat jouw PWS over waterstof of waterstof in de mobiliteit? Schrijf je dan snel in!

Inhoud PWS-Middag

  1. Presentatie waterstof (+/- 50 min)
  2. Experiment efficiëntie elektrolysecel en PEM-brandstofcel (+/- 1,5 uur).

Voor wie?

Maak jij een profielwerkstuk dat te maken heeft met brandstofcellen of waterstof? Dan is deze workshop perfect voor jou!

Duur

De proeven kunnen gedaan worden tijdens de PWS-middag van 13h30-17h00 of tijdens een PWS-ochtend van 09h30-13h30 . Daarnaast verwachten we dat je je thuis voorbereid met het proefvoorschrift dat je van ons opgestuurd krijgt.

Aanmelden

Schrijf je in via het inschrijfformulier op deze pagina. Klik op de interesse-knop op deze pagina als er nog geen datum is gepland. Heb je vragen of heb je een voorstel voor een eigen proef? Plaats dan een berichtje op ons forum.

Meer workshops

Misschien vind je één van de volgende workshops ook interessant?