workshop kwantummechanica

Schrijf jezelf in via de knop ‘Aanmelden’. Zie je deze knop niet? Er zijn dan geen workshops ingepland. Bij genoeg interesse plannen we een nieuwe datum!

Aanmelden Registreer je voor toegang tot de workshops

 

Workshop Kwantummechanica

Inhoud Workshop

De kwantummechanica workshop laat je kennis maken met bekende kwantumverschijnselen. Aan de hand van een aantal demonstraties en experimenten ontdekken we onder andere het kwantumverschijnsel superpositie en gaan we wat dieper in op de onderliggende theorie. Aan het einde van deze workshop heb je een beter begrip van kwantummechanica, de wiskunde die je nodig hebt om golffuncties te beschrijven en heb je zelf data verzameld voor het praktisch deel van je profielwerkstuk! Ook als je zelf een experiment hebt bedacht, kunnen we misschien wel iets regelen. Neem contact op via het forum, dan kijken we wat we voor je kunnen doen! Deze workshop komt begin november beschikbaar. Heb je interesse, laat dit dan weten via het interesseformulier!

Voor wie?

Maak je een profielwerkstuk over kwantummechanica? Dan is deze workshop precies wat voor jou! Voor dit onderwerp is het namelijk lastig een proef uit te voeren waarbij je bruikbare resultaten krijgt. Met deze workshop krijg je behalve nuttige informatie ook nog genoeg resultaten!

Duur

De workshop neemt ongeveer een middag in beslag. Van 13:30 tot 16:30.

Meer workshops

Misschien vind je één van de volgende workshops ook interessant?