Deze workshop wordt per groepje ingedeeld. Laat een bericht op het forum achter om een afspraak te maken.

Aanmelden Registreer je voor toegang tot de workshops


Workshop Zonnecellen

Tijdens de PWS-middag is het mogelijk om zelfstandig één of meerdere proeven uit te voeren met de zonnecel waarover wij beschikken. Hieronder staat een overzicht van de verschillende experimenten die ermee gedaan kunnen worden. Mocht je interesse hebben om een keer een experiment te doen, meld je dan aan voor de PWS-middag. Je kunt op ons forum een specifieke proef aanvragen of aan de hand van je onderzoeksvraag van je PWS een suggestie van een proef doen.

Inhoud Workshop

Met behulp van gloednieuwe materialen en een mooie zonnecel zijn er de volgende experimenten mogelijk. Je wordt bij elk experiment begeleid door onze eigen student expert aan wie je ook nog je vragen kunt stellen met betrekking tot je eigen profielwerkstuk.

  • Onderzoek de efficientie van het zonnepaneel onder verschillende licht sterktes
  • Onderzoek de efficientie van het zonnepaneel onder verschillende hoeken
  • Simulatie van een zomerse dag
  • Simulatie van een winterse dag

Voor wie?

Ben jij bezig met je profielwerkstuk of opdracht over zonnecellen? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Duur

De proeven kunnen gedaan worden tijdens een PWS-middag van 13:00 – 17:00 Daarnaast verwachten we dat je jezelf thuis voorbereid met de toegestuurde proefvoorschriften.

Aanmelden

Tijdens de PWS-middag is het mogelijk om zelfstandig één of meerdere proeven te doen met de zonnecel waarover wij beschikken. Mocht je interesse hebben om een keer een experiment te doen, meld je dan aan voor de PWS-middag. Je kunt op ons forum een specifieke proef aanvragen of aan de hand van je onderzoeksvraag van je PWS een suggestie voor een proef doen.

Meer workshops

Misschien vind je één van de volgende workshops ook interessant?