Aanmelden Registreer je voor toegang tot de workshops

Workshop is momenteel nog niet gepland. interesse tonen voor de workshop? Mail dan naar scholierenlab@tudelft.nl met het onderwerp: interesse zonnecel workshop. Graag hier ook jullie namen, onderwerp, email en één mobielnummer vermelden, dan nemen wij contact met jullie op.


Workshop Zonnecellen

Geïnteresseerd in deze workshop? Via de button links op deze pagina kun je je aanmelden. Is er nog geen datum gepland, vul dan het interesseformulier in. Wij mailen je dan zodra de datum bekend is of om met jou een datum af te spreken. Nog geen account op het forum? In dat geval verschijnt er een knop om je eerst te registreren.

Deze workshop wordt ieder jaar rond eind november gegeven.

Inhoud Workshop

Met behulp van gloednieuwe materialen en zonnecellen ga je zelf metingen doen om zo de invloed van de hoek van de zonnecel, ochtend en middag, zomer en winter op het rendement te analyseren. Je wordt hierbij begeleid door onze eigen student experts aan wie je ook nog je vragen kunt stellen met betrekking tot je eigen profielwerkstuk.

Voor wie?

Ben jij bezig met je profielwerkstuk of opdracht over zonnecellen? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Duur

De workshop neemt een halve dag in beslag. Maar wel is er een optie om niet alle opdrachten te doen, dan duurt die korter. Ga er vanuit dat alle opdrachten bij elkaar bijna zo’n 4 uur duren. Tussendoor is er natuurlijk tijd om te lunchen.

Meer informatie

Deze workshop wordt in het Nederlands gegeven en er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je dus op tijd aan!

Inschrijven

Wanneer er een datum gepland is, zal er aan de linkerzijde van deze pagina een button te zien zijn waarmee je je kunt aanmelden voor de workshop. Als er geen datum gepland is, klik dan op de button ‘Interesse’. Dan houden we je op de hoogte! Als je vragen hebt over de workshop of over dit onderwerp in het algemeen, verwijzen we je graag naar ons forum!

Meer workshops

Misschien vind je één van de volgende workshops ook interessant?