Schrijf jezelf in via de knop ‘Aanmelden’. Zie je deze knop niet? Er zijn dan geen workshops ingepland. Bij genoeg interesse plannen we een nieuwe datum!

Aanmelden Registreer je voor toegang tot de workshops

Workshop Duurzaam Bouwen

Geïnteresseerd in deze workshop? Volg de instructies links om je aan te melden. Wij mailen je dan zodra de datum bekend is of om met jou een datum af te spreken. Nog geen account op het forum? Klik rechtsboven op “aanmelden” om een account aan te maken.

Inhoud Workshop

In deze workshop krijg je op een uitdagende en afwisselende manier een overzicht van wat er nodig is om een wijk of individueel gebouw energieneutraal te krijgen. Na een presentatie waarin de “waarom”-vraag en de theorie wordt uitgelegd incl. voorbeelden, gaan we zelf een energieneutrale wijk ontwerpen. Door middel van een interactief speelveld ga je verschillende opties uitproberen om een vrijstaand weiland zo efficiënt mogelijk in te delen met zonne- en windenergie.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor 5 en 6 VWO’ers die bezig zijn met hun profielwerkstuk of praktische opdracht over het aanleggen van een duurzaam gebouw of duurzame wijk waarbij de gebruikte elektriciteit volledig energieneutraal is.

Duur

De workshop neemt een dagdeel in beslag; meestal plannen we een middag van 13h30-16h30.

Inschrijven

Wanneer er een datum gepland is, zal er aan de linkerzijde van deze pagina een button te zien zijn waarmee je je kunt aanmelden voor de workshop. Als er geen datum gepland is, klik dan op de button ‘Interessant’. Dan houden we je op de hoogte! Als je vragen hebt over de workshop of over dit onderwerp in het algemeen, verwijzen we je graag naar ons forum!

Tags

Natuurkunde, Duurzaamheid, Projectontwikkeling, Elektrotechniek

Meer workshops

Misschien vind je één van de volgende workshops ook interessant?